Ahad, 12 Ogos 2012

Singgah Sahur di Natural Exotic Fishing Pond


Inilah dia satu-satunya ikan yang berjaya saya perolehi di Natural Exotic Fishing Pond, Rawang.  Memandangkan bulan ramadan ini telah membataskan aktiviti memancing serta perjumpaan bersama-sama saya dan rakan-rakan yang lain maka satu perjumpaan untuk melepaskan gian memancing telah diatur oleh saya. Kunjungan singkat saya dan rakan-rakan dari D7L ini  telah berlangsung pada pukul 12.30 a.m di Natural Exotic Fishing Pond, Rawang sebelum kami pergi bersahur bersama-sama.

Walaupun hanya seekor Amazon Red Tail Catfish yang berjaya diperolehi saya. Itu sudah cukup untuk melepaskan gian saya selepas sebulan lebih tidak pergi  memancing. Boy Serdang yang pertama kali datang ke sini berjaya memperolehi tangkapan yang paling banyak.

Rakan-rakan lain yang turut serta

Jelawat dari Boy Serdang

Masa 3 jam memancing terasa seketika. Selepas kami selesai memancing, kami pun bersahur bersama-sama. Sedikit sebanyak aktiviti ini mengeratkan lagi silatulrahim antara kami. Yang penting sekali, dapat melepas gian memancing. Kita sambung memancing lagi selepas raya nanti.Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...